AKTUELLT Hösten 2018


OFELIAS SKUGGTEATER

10 nov är det premiär för OFELIAS SKUGGTEATER av Michael Ende med Uppsalas Fria Teater (en av två delar av fd Teater C) Jag regisserar och spelar tillsammans med en ensemble bestående av Mats Tielman Lindberg, Eva Maria Oria, Johan Zetterberg och Maria Olskims Lusth.
Läs mer om föreställningen på www.uppsalasfriateater.com

 

EN FANTASTISK LITEN KABARE

Den 4 Maj spelade jag och Mats Tielman Lindberg en “fantastisk liten KABARET” på Bergs Kvarncafé. Detta var premiär för en föreställning i kompakt format och med små kostnader som vi kan spela på mindre cafeéscener, bygdegårdar, eller torg runtom Europa i framtiden. En timmes kabaret med sång, clown, trolleritrick och texter. Härnäst spelar vi i Barkhyttans Bygdegård.
Kontaka mig för pris och tillgänglighet om du vill boka oss!

TURNE 2018-2019 för Håkan Nesser monologen

“Hur jag tillbringar mina dagar och mina nätter” är ute på turné under 2018-2019. Turnéstart var i början på augusti 2017 på länsteatern på Gotland under Crimetime festivalen och spelades därefter i Kumla samt hos nystartade riksteaterföreningen NORDRET i Slite, Gotland. Information och bilder från föreställningen finns på http://scenkonstportalen.riksteatern.se/    Se en trailer HÄR ! Vill du boka föreställningen? All info finns på scenkonstportalen.se eller kontakta andrea@teaterc.se

(c) 2018 Andrea Geurtsen | powered by WordPress and based on Barecity | Log in